ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MACEDOINE BLOG

alpha.georg@googlemail.com

alpha.georg@googlemail.com
HOLA DOLOR ( ES ) ..:-P

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Τα πουληταρια...!

Πουληταρια Ν.1
_______________

Bilderberg from 1982 onwards (Greece) 82 88 89 91 92 93 94 95 96 97 98 99 00
____(function is at last attendance; x st - 10 years to Dec 98) (st) AT (st) DE FR GR FI CH CN US UK PT BE
Carras, Costa, Director of Companies (x st) st st st st st st st x x x


David, George A. Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.







x x st x x
Andrianopoulos, Andreas, Mayor of Piraeus; former Minister of Culture
x










Argyros, Stelios, Chairman Federation of Greek Industries




x






Arsenis, Gerasimos, Minister of Defense





x





Christodoulou, Efthymios, Minister of Economic Affairs












Costopoulos, Yannis S, Chairman, Credit Bank




x






Couloumbis, Ted, Pres. Greek Foreign Policy Institute






x




Diamandouros, P Nikiforos; National Ombudsman











x
Hadjieleftheriadis, Gregory, Vice President Eletson Corporation




x






Karamanlis, Kostas A. - Leader of the Opposition









x

Kranidiotis, Yannos. Alternate Minister for Foreign Affairs (d. 14.9.99).








x
x
Livanos, George P, Ship Owner




x






Lyras, John C, Vice Chairman, Union of Greek Shipowners




x






Manos, Stefanos, Minister of National Economy




x






Mitsotakis, Constantine, Prime Minister




x






Pangalos, Theodoros G., Minister for Foreign Affairs (Socialist Party)
x


x

x



Papaconstantinou, Michalis, Minister for Foreign Affairs




x






Papalexopoulos, Theodore, Deputy Chairman, Totan Cement Company SA




x






Papandreou, George A. - Minister for Foreign Affairs






x

x
x
Peraticos, Michael C, Chairman, Pegasus Ocean Services




x






Samaras, Andonis, former Minister of Foreign Affairs



x







Tsoukalis, Loukas, Prof, Univ of Athens; Pres., Hellenic Centre for Eur. Studies (EKEM)



x







Veremis, Thanos M. - Professor of Political History, Univ. of Athens; Pres. of Eliamep




x




x
Vokos, Themistocles, Chairman, The Seatrade Organisation




x






Zombanakis, Minos, Chair, Group for International Study & Evaluation


x









BHMAτοδότηs.Κυριακή 15 Μαρτίου 2009


Επειτα από 16 χρόνια η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ επιστρέφει τον Μάιο στην Αθήνα, ενώ αναβιώνουν και οι φήμες για την «κατάρα της Λέσχης»...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: η «Σύνοδος της Αθήνας» προβλέπεται να προκαλέσει πάταγο. Αυτό, γιατί όλοι νομίζουν ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν λαμβάνουν ένα αόρατο δαχτυλίδι διαδοχής στα ποικίλα συστήματα εξουσίας. Συγκεκριμένα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποκαλείται η «Λέσχη των Ισχυρών» διότι μετέχουν στις συνόδους που συγκαλούνται κάθε χρόνο τον Μάιο ορισμένες από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στον κόσμο για να συζητήσουν ελεύθερα, χωρίς πρακτικά, χωρίς την κάλυψη των ΜΜΕ και χωρίς αδιάκριτα μάτια και αφτιά. Μη νομίζετε ότι λένε τίποτα συγκλονιστικό για εξωγήινους στον Λευκό Οίκο. Κυρίως κάνουν δημόσιες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά το κάνουν σε συνθήκες μυστικότητας για να εξάπτουν το ενδιαφέρον.

Η «Λέσχη των Ισχυρών» συνεδρίασε, πρώτη φορά, τον Μάιο του 1954 με τη συμμετοχή ηγετών, πολιτικών και τραπεζιτών στο Οοστερμπικ της Ολλανδίας, και πήρε το όνομα «Μπίλντερμπεργκ», από το ομώνυμο ξενοδοχείο που τη φιλοξένησε. Από τότε συνεδριάζει μία φορά τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Κάποιοι όμως εκτιμούν ότι υπάρχει κάποια «κατάρα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ» η οποία χτυπάει κυρίως τους έλληνες πολιτικούς. Θυμίζω ότι το 1993 η Λέσχη είχε συνέλθει στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης με τη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη, των τότε ισχυρών υπουργών κκ. Στ. Μάνου και Αντ. Σαμαρά και του φερέλπιδος- τότε- διαδόχου του Ανδρέα και βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Θ. Πάγκαλου. Επειτα από λίγο καιρό η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε και η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στην κυβέρνηση έπειτα από 11 χρόνια. Ο κ. Σαμαράς είδε ξανά υπουργικό γραφείο μόλις πριν από ενάμιση μήνα. Οσο για τους κκ. Πάγκαλο και Μάνο κατέκτησαν το πολιτικό προνόμιο να εμφανίζονται μαζί σε εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή.

Επειτα από 16 χρόνια, λοιπόν, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει και πάλι στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης από τις 14 ως τις 16 Μαΐου, καλώντας σημαντικές προσωπικότητες απ΄ όλον τον κόσμο. Πέρυσι είχε συνεδριάσει στην Κωνσταντινούπολη και για λόγους ισορροπιών εφέτος επελέγη η Αθήνα. Ποιοι θα λάβουν μέρος; Τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης ο κ. Γ. Αλογοσκούφης και η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου. Λογικά, θα είναι και πάλι εφέτος παρόντες. Επειδή όμως η «κατάρα» χτύπησε ήδη τον κ. Αλογοσκούφη προειδοποιώ την Αννα να λάβει τα μέτρα της. Τα μέτρα τους επίσης πρέπει να λάβουν και άλλοι Ελληνες, «εποχικά ισχυροί». Καθώς η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, έχουν ήδη λάβει προσκλήσεις ο πρωθυπουργός κ. Κ.Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ.Παπανδρέου, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε συνεδριάσεις.

Παρών θα είναι επίσης και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αλί Μπαμπατζάν , ο οποίος διοργάνωσε τη σύνοδο του 2008 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη - συμμετοχή που δίνει στην εφετινή σύνοδο αυξημένο διπλωματικό ενδιαφέρον. Εχουν επίσης επιβεβαιώσει ήδη την παρουσία τους στην Αθήνα ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζέιμς Τζόουνς, ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας κ. Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνο, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ενώ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την παρουσία τους κάποια μόνιμα μέλη της Λέσχης που απέκτησαν πρόσφατα υψηλά αξιώματα, όπως ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Τίμοθι Γκάιτνερ, αλλά και οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ κκ. Χένρι Κίσινγκερ και Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

Για να πάρετε μια ακόμη γεύση τι σημαίνει «Λέσχη των Ισχυρών», αναφέρω επίσης ορισμένα ονόματα από τη λίστα των προσκεκλημένων που όπως αντιλαμβάνεστε έχω εξασφαλίσει: βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, Μισέλ Μπαρνιέ και Κρις Πάτεν , πρώην επίτροποι της ΕΕ, Καρλ Μπιλτ, υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, Χοσέ Λουίς Θεμπριάν, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΡRΙSΑ, ο οποίος εκδίδει την εφημερίδα «Εl Ρais», Ντομένικο Σινισκάλκο, πρόεδρος της Μόργκαν Στάνλεϊ, και Λόρενς Σάμερς, επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου. Από ελληνικής πλευράς θα είναι όπως πάντα παρών ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Ελλάδα κ. Γ.Δαυίδ και ο επικεφαλής του Ελληνικού Ιδρύματος Αμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ. Λ.Τσούκαλης , αλλά και δύο ακόμη έλληνες μάνατζερ που έχουν αναλάβει τη χορηγία της συνόδου: ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ.Αράπογλου και ο διοικητής του ΟΤΕ κ. Π.Βουρλούμης,


Πουληταρια Ν.2
______________

Ξαναχτύπησε ο Πέτρος. Αυτή τη φορά με έκανε εντελώς εξω φρενών. Στις 10 Μαρτίου έγραψε στο site της "φιλοσκοπιανής" Φιλελεύθερης Συμμαχίας, ένα προκλητικό άρθρο.
Την Φιλελεύθερη Συμμαχία ΟΛΟΙ την ξέρουμε (κι όσοι δεν την ξέρετε, καιρός να την μάθετε). Μπορείτε να ενημερωθείτε μια χαρά από εδώ.

Ο Πέτρος συχνάζει στα συνέδρια και τα sites των Φιλελεύθερων Συμμάχων και μια τέτοια παρουσία του σε ένα συνέδριο της ΦΣ, πέρισυ, μου έδωσε αφορμή να του απευθύνω τότε μια ερώτηση σαν comment στο site του. Η ερώτηση ουδέποτε απαντήθηκε.. Την αναπαρήγαγα στο site μου, αλλά λόγω του ότι έχω γίνει ...Τούρκος για το νέο αυτό άρθρο του αυτό στο site της ΦΣ, την ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :

"Αγαπητέ Πέτρο, Δεν θα διαφωνήσω ιδεολογικά μαζί σου, διότι μας χωρίζει άβυσσος! ΟΜΩΣ θα ήθελα να σε ρωτήσω: Δεν ξέρεις ότι η Φιλελεύθερη Συμμαχία είναι καταφύγιο πολλών "εθνικά Μακεδόνων" ; Δεν ξέρεις ότι υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τον συνδυασμό της ήταν παλιότερα ο πασίγνωστος για τη βιομηχανία μηνύσεων εναντίον της Ελλάδας κος Δημητράς του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι ; Δεν ξέρεις ότι ο Περλικός είχε συνυπογράψει μαζί με διάφορα άλλα μπουμπούκια την περίφημη επιστολή με την οποία ζητούσαν να "τιμωρηθεί" η Ελλάδα διότι 10 όλοι κι όλοι νεοναζί συμμετείχαν στην "σφαγή της Σρεμπρένιτσα"; (δείτε εδώ: http://skinious.blogspot.com/2008/03/alexis.html) Σε παρακαλώ: 1 Απάντησέ μου και 2. Δώσε μας επιτέλους τις θέσεις σου και για Εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό."

Φυσικά ο Πέτρος τα ξέρει όλα αυτά, γι αυτό και ξεφτιλίζοντας τους ΑΡΚΑΔΕΣ, επανέρχεται με το νέο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, απ' όπου και ψαρεύω διάφορα "μαργαριτάρια": (φυσικά αναφέρεται έμμεσα και στην Ντόρα, με την οποία τελικά δεν "κολλάει")

..."Δεν είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα να συνεχίζουμε να μιλάμε με όρους παρωχημένους, εθνικιστικούς και άκρως επικίνδυνους."
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΠΕΤΡΟ; Η Ντόρα; Θα μας τρελλάνεις; Τι υποννοείς;
..."το ζήτημα είναι αν, ακολουθώντας κι εμείς αυτήν την υπερπατριωτική έξαψη, εξυπηρετούμε την αναβάθμιση των δικών μας θέσεων στη διεθνή σκηνή. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει. Η υιοθέτηση ακραίων θέσεων και υψηλών τόνων σε ένα ζήτημα, του οποίου τον κάκιστο χειρισμό πληρώνουμε ακόμη, μπορεί να “ανακουφίζει” έναν κίβδηλο και μη ρεαλιστικό πατριωτισμό κάποιων ακραίων στοιχείων..."

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "Υπερπατριώτες" Πέτρο; Ποιοί εμφορούνται από "κίβδηλο μη ρεαλιστικό πατριωτισμό ακραίων στοιχείων"; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Πέρα από κάποιους χώρους στα ακροδεξιά blogs και εφημερίδες, δεν βλέπω ΠΟΥ και ΠΟΤΕ η ελληνική εξωτερική πολιτική εκφράστηκε ακραία... Ακραία υποχωρητικότητα ΝΑΙ, έδειξε και δείχνει... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και μάλιστα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ και ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ;

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.

Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2008

Τον Ιούνιο του 1995, 8000 μουσουλμάνοι (κατ’ άλλους πολύ λιγότεροι) σφαγιάστηκαν στη Σρεμπρένιτσα. Δεν είμαι ιστορικός ούτε τόχω ψάξει πολύ. Εγινε έγκλημα εκεί αυτό είναι βέβαιο. Ο Μιλόσεβιτς το κατήγγειλε σαν στημένο. Ενώ στις 19-4-07 το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης το χαρακτήρισε «γενοκτονία», τον Φεβρουάριο του 2007, απήλλαξε τη Σερβία από την ευθύνη για τη σφαγή κρίνοντας όμως ότι το Βελιγράδι παραβίασε το διεθνές δίκαιο, αφού «δεν έκανε τίποτα για να εκπληρώσει την υποχρέωσή του να προλάβει (τη σφαγή) και να τιμωρήσει» τους υπευθύνους.

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία. Θα μου πείτε τι μας τα λές αυτά τώρα.. Υπομονή…

Κάποιοι Ολλανδοί ΝΑΤΟϊκοί κατάγγειλαν τότε ότι στις «εκκαθαρίσεις» έλαβαν μέρος 12 (ολόκληρος στρατός!) Ελληνες, οι οποίοι ήσαν είτε Χρυσαυγίτες όπως λένε ή δρούσαν φυσικά αυτόνομα και εν αγνοία του Ελλην. Κράτους. Τον Ιούλιο του 2005 δημοσιεύθηκε κείμενο με υπογραφές «Ελλήνων» πολιτικών, προσωπικοτήτων και απλών πολιτών οι οποίοι ζητούσαν ευθύνες από το Ελληνικό Κράτος, απαιτούσαν να ζητήσει συγγνώμη (για ένα γεγονός που αγνοούσε και δεν είναι δυνατόν να είχε την ευθύνη) και κατέληγαν ως εξής : «….Aλλά σε αντίθεση με αυτούς, με τον υπόλοιπο κόσμο, σε αντίθεση με όλη την Eυρώπη, εδώ μας παραπληροφόρησαν και μας ενέταξαν άκριτα σε ένα κοινό ψυχολογικό μέτωπο με το εγκληματικό καθεστώς Mιλόσεβιτς. Mε πρόσχημα την Oρθοδοξία, την πατροπαράδοτη ελληνοσερβική φιλία και τον δήθεν «αντιιμπεριαλισμό». Kαι όχι μόνον αυτό. Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Bοσνία με τον Kάρατζιτς και τον Mλάντιτς και –ατιμάζοντάς την– ύψωσαν την ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής.
H Eλληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλημα και οι γνωστοί-άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Tο απαιτούμε.»

Παραβλέποντας το Νεοταξίτικο μίσος τους για τον αντιιμπεριαλισμό και την απαίτησή τους να ξεφτιλίσουν άνευ λόγου την Ελλάδα, παραθέτω αμέσως τις υπογραφές τους να τους θυμηθούμε (υπομονή, έρχεται να κολήσσει και ο Alexis!).

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ λοιπόν ΟΙ:

Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Αθανασόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Σπύρος Απέργης, Μιχάλης Αρτεμάκης, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Τάσος Βάμβουκας, Δήμητρα Βασιλάκη, Μανώλης Βασιλάκης, Άρης Βασιλειάδης, Γιώργος Βερυκάκης, Παύλος Βοσκόπουλος, Ευτυχία Βουτυρά, Σίσσυ Βωβού, Θεμιστοκλής Γάτης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Ήλιος Γιαννακάκης, Όλγα Γιαννακοπούλου, Γιάννης Γιανουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Αριάδνη Γκαζή, Μανώλης Γκαζής, Μαίρη Γκαζή, Μελίττα Γκουρτσογιάννη, Διονύσης Γουσέτης, Νικόλαος Δαμηλάκης, Άννα Δαμιανίδη, Παντελής Δαμιανού, Σπύρος Δανέλλης, Νίκος Δεμερτζής, Παναγιώτης Δημητράς, Κορίνα Δημητρίου, Περικλής Δημητρολόπουλος, Νίκος Δήμου, Δημήτρης Δουλγερίδης, Κώστας Ζέπος, Πέρσα Ζέρη, Μυρσίνη Ζορμπά, Αλέξης Ηρακλείδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Μαριλένα Θεοδωράκου, Νάσος Θεοδωρίδης, Θωμάς Ιακώβη, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Σταύρος Ιωαννίδης, Βούλα Καλογερή, Νίκος Καλογερής, Ηλίας Κανέλλης, Γκασμέντ Καπλάνι, Μαρία Καποδίστρια, Άκης Καπράνος, Άννα Καραμάνου, Ξανθούλα Καρανίκα, Χάρης Καρανίκας, Αντύπας Καρίπογλου, Τάκης Κατσαρός, Tριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Ηλίας Κατσούλης, Ιωάννα Κεραμετσή, Ζαν Κοέν, Μαρία Κόντη, Ελπίδα Κοντσάκη, Ιωσήφ Κόβρας, Βασίλης Κοζωνάκης, Κλιφ Κουκ, Κυριάκος Κουκλάκης, Πέτρος Κουναλάκης, Ελένη Κουντούρη, Αγγελική Κουρούνη, Μιχάλης Κυριακίδης, Αλέκα Κυφιώτη, Σταύρος Κωσνταντακόπουλος, Γιάννης Κωνσταντίνου, Σιμόνη Λαζίδη, Ζωή Λιάκα, Αντώνης Λιάκος, Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Μπάμπης Λίτος, Λίνα Λούβη, Στάθης Λουκάς, Πάσχος Μανδραβέλης, Στέφανος Μάνος, Νίκος Μαραντζίδης, Φιλίτσα Ματζιορίνη-Μπένμπεργκ, Μάνος Ματσαγγάνης, Νίκος Μεγγρέλης, Τάκης Μίχας, Ηρακλής Μήλλας, Μιχάλης Μητσός, Μπερίν Μυισλή, Ρένα Μόλχο, Στρατής Μπαλάσκας, Παντελής Μπασάκος, Νίκος Μπίστης, Νέναντ Μπογκντάνοβιτς, Νίκος Μυλωνάς, Γεώργιος Νακρατζάς, Θεόφιλος Νικολαΐδης, Σωτήρης Ντάλης, Μαρία Νταλιάνη, Αμπντουλαχίμ Ντεντέ, Κίττυ Ξενάκη, Βάσος Οικονόμου, Δημήτρης Οικονόμου, Μάγδα Οικονόμου, Χριστιάνα Οικονόμου, Άουντ Ούμιρ, Αποστόλης Κ. Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπαγεωργίου, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Γιάννης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Τέτα Παπαδοπούλου, Κωστής Παπαϊωάννου, Θανάσης Παπανδρόπουλος, Ναυσικά Παπανικολάτου, Προκόπης Παπαστράτης, Ρένα Πατρικίου, Φώτης Περλικός, Στέφανος Πεσματζόγλου, Πετρολέκας Σταύρος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Αντώνης Πιταριδάκης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, Ευτέρπη Ραγκούση, Άλκης Ρήγος, Βασίλης Σακελλαρίου, Μάκης Σεφεριάδης, Γιώργος Σιακαντάρης, Ιακώβ Σιμπή, Δημήτρης Σκάλκος, Δημήτρης Σκουρέλλος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Αμαλία Τζανάκη, Χρήστος Σταύρου, Mάνος Σταυρουλάκης, Ντίνος Στεργίδης, Κωνσταντίνα Τζίνη, Χ.Ν. Τζιτζιλέρης, Βικτωρία Τζούμα, Κώστας Τζωρτζάκης, Μαρία Τοπάλη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Κική Τριανταφύλλη, Θανάσης Τριαρίδης, Σταύρος Τσακυράκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Θόδωρος Τσίκας, Καίτη Τσίχλη, Αλεξία Τσούνη, Γιώργος Φαράκλας, Θεοδοσία Φραντσεσκάκη, Χαμπής Κιατίπης, Έλενα Χάρη, Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Τάκης Χατζόπουλος, Άιλιν Χόγκαν.
ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗ και ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΑΡΕΑ! Όλα τα φερέφωνα της Νέας Τάξης και οι ξένοι πράκτορες σε αγαστή σύμπνοια θα είναι εδώ να τους βλέπετε και να τους παρακολουθείτε. Είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ :

Οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ (Μάνος, Ανδριανόπουλος, Κουναλάκης, Μπίστης, Παπαγιαννάκης, Περλικός –μικρης εμβελείας της Φιλελεύθερης συμμαχίας-).

Ο κοσμοπολίτης Δήμου.

Ο ροζ Βαλλιανάτος του ΠαρΣυμφΕλσίνκι (ΠΣΕ).

Οι Θεοδωράκης, Σωμερίτης, Γουσέτης, Μανδραβέλης.

Οι φιλοσκοπιανοί και ανθέλληνες με «πλούσιο» δυσφημιστικό ανθελληνικό έργο Νακρατζάς, Δημητράς (ΠΣΕ), Τριαρίδης.

Ο αλβανικής καταγωγής Καπλάνι.

Ο Εβραίος Ζαν Κοέν (που πρόσφατα προσπάθησε να μας πείσει από το blog του ότι οι 3 ιεράρχες έβριζαν τους Ελληνες!).

Ο Παύλος Βοσκόπουλος (ΝΑΙ !! ο Φιλίπωβ του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ!) και βέβαια

Ο πρακτορίσκος της Αγκυρας που αλωνίζει στη Θράκη ανενόχλητος, ο Αμπντουλαχιμ Ντεντε (ναι αυτός που μας έβριζε στον Τριανταφυλλόπουλο και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος)!!

Τους υπόλοιπους δεν τους ήξερα, αλλά προφανώς όπως καταλαβαίνετε θα είναι του ιδίου …μήκους κύματος!

UPDATE της 19-3-08 (όπως μου επισήμανε το http://amantomatimou.wordpress.com/)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Από την ομάδα Ρεπούση. Αυτός που έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι όποιος διαφωνεί με το βιβλίο της είναι φασίστας και ότι τα Σκόπια είναι η Μακεδονία
ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ: Στέλεχος του ΣΥΝ
ΑΝΝΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ: Δημοσιογράφος, έχει περάσει από την ΑΥΓΗ
ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ: Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ. Απόλυτα γραφική. Γνωστή από την ανεκδιήγητη προσφυγή της στην ΕΕ, κατά του άβατου του Αγ. Όρους
ΘΑΝΟΣ ΛΙΠΟΒΑΤΣ: Καθηγητής Παντείου και αυτός (πόσο τυχαίο είναι ότι την "ημερίδα για την Τσαμουριά την διοργάνωσε το Πάντειο;)
ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΓΡΕΛΗΣ: Πρώην δημοσιογράφος του Λαμπράκη, ο οποίος ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές
ΚΙΤΤΥ ΞΕΝΑΚΗ: Δημοσιογράφος, "Νέα"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΣΟΣ: Δημοσιογράφος, "Νέα"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ: Υποψήφιος Νομάρχης Θεσ/νίκης
ΠΑΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μέλος του ΕΠΣΕ (τι έκπληξη!) και συγγραφέας σειράς άρθρων στην ΑΥΓΗ (κι άλλη "έκλπηξη") με τίτλους όπως "Ας κοιτάξουμε στα μάτια τον Γκ. Καπλάνι", "Το αποτρόπαιο του εθνικισμού", "Η εγκληματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με ξενοφοβία" κλπ κλπ.
ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ: Πρόεδρος Φαρμακευτικού συλλόγου Χανίων, Πρόεδρος Συνετ/σμού Φαρμακοποιών Χανίων, Μέλος ΔΣ Συνετ/κής Τράπεζας Χανίων, Μέλος ΔΣ εταιρείας Κρητικά Ακίνητα και υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στα Χανιά με το συνδυασμό του Αντ. Σχετάκη που υποστηρίχθηκε (άκουσον άκουσον!) από το ΣΥΝ! (Πως γίνεται όλα τα μέλη του ΣΥΝ να είναι ταυτόχρονα "μέλη" σε εταιρείες και τράπεζες, είναι ένα μεταφυσικό ερώτημα)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Μέλος της πάλαι ποτέ ΑΕΚΑ του Μπίστη, και στέλεχος της Ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: Επίκουρος Καθ. στο Πάντειο (Τι πρωτότυπο!)
ΠΕΡΣΑ ΖΕΡΗ: Αναπλ/τρια Καθηγήτρια. Που; Μα φυσικά στο ΠΑΝΤΕΙΟ!
ΜΥΡΣΙΝΗ ΖΟΡΜΠΑ: Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ. Συνδιδάσκουσα σε μεταπτυχιακά σεμινάρια με τον Α. Λιάκο (Ένας ακόμα προκλητικός προπαγανδιστάκος ομάδας Ρεπούση, βλ. πιο κάτω)
ΑΛΕΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ανπλ. Καθηγητής στο Πάντειο (Τι μονοτονία!)
ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Μέλος του ΣΥΝ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Διδάσκει στο Πάντειο (!!!)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Καθηγητής στο ...Πάντειο
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ: Δημοσιογράφος (ΒΗΜΑ), συγγραφέας βιβλίου με τίτλο: "Εθνοχουλιγκανισμός"
ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ: Μέλος του ΣΥΝ
ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Και αυτός μέλος της ΑΕΚΑ του Μπίστη
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ: Πραγματικό κελεπούρι. Καθηγητής φιλοσοφίας. Έβγαινε στα κανάλια και έβριζε όποιον είχε διαφορετική άποψη με το βιβλίο της Ρεπούση. Χαρακτήρισε ως «εσμό αλευρομαγείρων"΄τους διαφωνούντες.

Τώρα προσέξτε και τα δύο ονόματα σε κίτρινο φόντο και κόκκινα γράμματα: Αλκης Ρήγος και Σία Αναγνωστοπούλου.. Δεν τους ήξερα, μέχρι που είδα το άρθρο της «Καθημερινής». Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στο άρθρο αυτό (μπορείτε να το δείτε όλο εδώ για να μη σας κουράζω), με τίτλο :

Ποιοι είναι το think tank του Αλέξη Τσίπρα
Οι άνθρωποι του προέδρου» που θα συμβάλουν στην εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΝ

μας παρουσιάζει μερικούς από τους ανθρώπους του Προέδρου Alexis οι οποίοι θα είναι βασικοί σύμβουλοί του. Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα:

«…Για τα θέματα οικονομικής πολιτικής, επιστρατεύονται οι κ. Κ. Βεργόπουλος (οικονομολόγος /Πανεπιστήμιο Παρισίων) και Γ. Μηλιός (οικονομολόγος/ΕΜΠ), ενώ στα εργασιακά θέματα τη συμβολή της θα παρέχει η κ. Μαρία Καραμεσίνη (οικονομολόγος-εργατολόγος/Πάντειο) Στην υπό συγκρότηση δεξαμενή σκέψης θα συμμετέχουν επίσης οι κ. Α. Μανιτάκης (συνταγματολόγος/ ΑΠΘ) κ. Σία ΑναγνωστοπούλουΑ. Ρήγος (κοινωνική ιστορία/Πάντειο) Η λίστα των συμμετεχόντων στο think tank ενδέχεται να συμπληρωθεί και με άλλα μέλη, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΝ συνεχίζει τις επαφές του σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.»

Δεν σας κουράζω άλλο, τα συμπεράσματα είναι σαφή. Η γνώμη μου βέβαια είναι ότι το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ θα «ξεφουσκώσει». Όμως παρατηρείστε παρεπιμπτόντως πως λειτουργούν τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΑΥΤΑ ΔΟΧΕΙΑ στη χώρα μας (Παρατηρητήριο Συμφωνιών Ελσίνκι, Αντιεθνικιστική Κίνηση, Φιλελεύθερη Συμμαχία, Ουράνιο Τόξο, «τουρκική μειονότητα θράκης», γνωστοί δημοσιογράφοι κλπ.) ΕΙΝΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ και έχουν ιδρύσει 100 συλλόγους, ΜΚΟ, έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο, κινούνται και καταγγέλουν ακόμα και τον αστυνομικό που έβρισε ένα κλεφτρόνι Ρουμάνο, γενικώς ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΑΜΑΤΑ και προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά… Αφού κόπτονται τόσο πολύ για γενοκτονίες και σφαγές, γιατί δεν ασχολούνται με τους Γερμανούς, την Εθνική Αντίσταση και τα θύματά της?

ΤΕΛΟΣ (για σήμερα) έχω ένα ερώτημα προς κάθε αρμόδιο:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΣΕ κλπ) χρηματοδοτούνται από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ?

ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ , Από Ποιούς Χρηματοδοτούνται????

25 comments:

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια ερώτηση: το όνομα "Αλέξης" γιατί το γράφετε με λατινικά στοιχεία;

Skinious είπε...

Ο Τσίπρας, σαν γνήσιο παιδί των ΜΜΕ, αναγράφεται σαν Alexis για να υποδηλώσει και ένα style. Το alexis έχει style, έτσι δεν είναι? (:-))

Ανώνυμος είπε...

Για το θέμα των Ελλήνων εθελοντών στη Βοσνία, βρείτε τα άρθρα του δημοσιογράφου Νίκου Χιδίρογλου, που τους υπερασπίστηκε. Είναι αρκετά κατατοπιστικά.

Skinious είπε...
Το έχω διαβάσει.


Εδω όμως δεν με ενδιαφέρει "η υπεράσπισή τους" κι αν θέλεις και τη γνώμη μου, κακώς πήγαν αν πήγαν και μας εξέθεσαν. Εγω ούτως ή άλλως δεν "συμπαθώ" τους Σέρβους. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ δεν είδε ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από τους ΣΛΑΒΟΥΣ σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του. Ολους τους Βαλκανικούς λαούς τους θεωρώ εν δυνάμει "εχθρικούς" προς τη Ρωμηοσύνη. Η ορθοδοξία σαν συνεκτική ουσία μόνο σε εμάς "δουλεύει"!

Το θέμα μου εδω ήταν ο Alexis και οι σύμβουλοί του

amantomatimou είπε...

Για να συνεχίσω τη συλλογιστική σου: Πρόσφατα, το 2007, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι στη Σρεμπρένιτσα έγινε γενοκτονία, ενώ απάλλαξε από την κατηγορία τον Μιλόσεβιτς.... μετά θάνατον(!!!). Είναι φανερό ότι υπήρξε μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από τις ΗΠΑ με φερέφωνα τους εδώ "προοδευτικούς" που (όλως παραδόξως) τα τελευταία χρόνια όλο και ταυτίζονται με τις απόψεις του μπαμπάκα Μπους. Ένα ενδιαφέρον άρθρο μπορείς να διαβάσεις εδώ (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_16_04/03/2007_218198).

amantomatimou είπε...

Να προσθέσω μερικά σχόλια για ονόματα που δεν αναφέρεις. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις update στο post:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Από την ομάδα Ρεπούση. Αυτός που έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι όποιος διαφωνεί με το βιβλίο της είναι φασίστας και ότι τα Σκόπια είναι η Μακεδονία
ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ: Στέλεχος του ΣΥΝ
ΑΝΝΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ: Δημοσιογράφος, έχει περάσει από την ΑΥΓΗ
ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ: Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ. Απόλυτα γραφική. Γνωστή από την ανεκδιήγητη προσφυγή της στην ΕΕ, κτά του άβατου του Αγ. Όρους
ΘΑΝΟΣ ΛΙΠΟΒΑΤΣ: Καθηγητής Παντείου και αυτός (πόσο τυχαίο είναι ότι την "ημερίδα για την Τσαμουριά την διοργάνωσε το Πάντειο;)
ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΓΡΕΛΗΣ: Πρώην δημοσιογράφος του Λαμπράκη, ο οποίος ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές
ΚΙΤΤΥ ΞΕΝΑΚΗ: Δημοσιογράφος, "Νέα"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΣΟΣ: Δημοσιογράφος, "Νέα"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ: Υποψήφιος Νομάρχης Θεσ/νίκης

Skinious είπε...

Βεβαίως θα κάνω update και σ'ευχαριστώ πολύ. Θα επισκεφθώ και το blog σου και θα το προσθέσω στα links μου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !!

amantomatimou είπε...

NEA UPDATES:

ΠΑΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μέλος του ΕΠΣΕ (τι έκπληξη!) και συγγραφέας σειράς άρθρων στην ΑΥΓΗ (κι άλλη "έκλπηξη") με τίτλους όπως "Ας κοιτάξουμε στα μάτια τον Γκ. Καπλάνι", "Το αποτρόπαιο του εθνικισμού", "Η εγκληματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με ξενοφοβία" κλπ κλπ.

ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ: Πρόεδρος Φαρμακευτικού συλλόγου Χανίων, Πρόεδρος Συνετ/σμού Φαρμακοποιών Χανίων, Μέλος ΔΣ Συνετ/κής Τράπεζας Χανίων, Μέλος ΔΣ εταιρείας Κρητικά Ακίνητα και υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στα Χανιά με το συνδυασμό του Αντ. Σχετάκη που υποστηρίχθηκε (άκουσον άκουσον!) από το ΣΥΝ! (Πως γίνεται όλα τα μέλη του ΣΥΝ να είναι ταυτόχρονα "μέλη" σε εταιρείες και τράπεζες, είναι ένα μεταφυσικό ερώτημα)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Μέλος της πάλαι ποτέ ΑΕΚΑ του Μπίστη, και στέλεχος της Ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: Επίκουρος Καθ. στο Πάντειο (Τι πρωτότυπο!)

ΠΕΡΣΑ ΖΕΡΗ: Αναπλ/τρια Καθηγήτρια. Που; Μα φυσικά στο ΠΑΝΤΕΙΟ!

ΜΥΡΣΙΝΗ ΖΟΡΜΠΑ: Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ. Συνδιδάσκουσα σε μεταπτυχιακά σεμινάρια με τον Α. Λιάκο (Ένας ακόμα προκλητικός προπαγανδιστάκος ομάδας Ρεπούση, βλ. πιο κάτω)

ΑΛΕΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ανπλ. Καθηγητής στο Πάντειο (Τι μονοτονία!)

ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Μέλος του ΣΥΝ

ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Διδάσκει στο Πάντειο (!!!)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Καθηγητής στο ...Πάντειο

ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ: Δημοσιογράφος (ΒΗΜΑ), συγγραφέας βιβλίου με τίτλο: "Εθνοχουλιγκανισμός"

ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ: Μέλος του ΣΥΝ

ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Και αυτός μέλος της ΑΕΚΑ του Μπίστη

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ: Πραγματικό κελεπούρι. Καθηγητής φιλοσοφίας. Έβγαινε στα κανάλια και έβριζε όποιον είχε διαφορετική άποψη με το βιβλίο της Ρεπούση. Χαρακτήρισε ως «εσμό αλευρομαγείρων"΄τους διαφωνούντες.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω, διότι η υπόθεση βγάζει πολλούς λαγούς: Πριν από 1-2 χρόνια δημοσιεύτηκε ένα παρόμοιο κείμενο με θέμα αυτή τη φορά το "γιατί οι Κύπριοι θα έπρεπε να ψηφίσουν "ΝΑΙ" στο σχέδιο Ανάν". Οι "υπογράφοντες" είναι πάνω κάτω οι ίδιοι (!)

Προφανώς το Πάντειο, ο ΣΥΡΙΖΑ, Οι "Ταύροι" του Μάνου και οι δημοσιογράφοι του Λαμπράκη, και μερικοί άλλοι ξέμπαρκοι έχουν πάρει εργολαβικά την προώθηση των σχεδίων των Αμερικάνων

Εις το επανιδείν

Skinious είπε...

Μα είναι ξεκάθαρο, το έχω ξαναγράψει. ΕΠΣΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Φιλελεύθερη Συμμαχία (ο Δημητράς ήταν υποψ. Βουλευτής Επικρατείας!), Αυγή, Ουράνιο Τόξο και ένα σωρο ΜΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ...

To παρατηρητηριο του El Kinky είπε...

Και να σημειώσω ακόμα ότι πολλά από αυτά τα νεοταξίτικα βλαστάρια αγκάλιασε, ανέδειξε και τους έδωσε μέχρι και θεσμικές κυβερνητικές θέσεις, ένα κόμμα που κάποτε είχε πατριωτικό χαρακτήρα.

Σήμερα, το κόμμα αυτό αναρωτιέται γιατί έχασε χιλιάδες ψηφοφόρους και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί τους έχασε.

Ως προς την ερώτησή σου περί της χρηματοδότησης, δεν πάνε πολλές μέρες που διάβασα στην σελίδα του ΠΣΕ μία λίστα με τους αρωγούς του. Ανάμεσά τους σκοπιανές οργανώσεις του Καναδά (macedonian και καλά), μαζί με ελληνικό υπουργείο και την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να την ξαναβρώ για να το τεκμηριώσω. Πιο πολύ την χρειαζόμουν για να στείλω διαμαρτυρία στο υπουργείο και την ΓΓΝΓ.

ΕΜΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ αυτούς τους πεμπτοφαλαγγίτες;

Κοινή χρηματοδότηση ελληνικών υπουργείων με σκοπιανούς προπαγανδιστές;

To παρατηρητηριο του El Kinky είπε...

Το βρήκα:

http://www.greekhelsinki.gr/bhr/english/profile.html

και αντιγράφω:

Greek Helsinki Monitor and Minority Rights Group - Greece would like to acknowledge the sponsorship of

Open Society Institute,
European Union's PHARE,
Euromosaic and Equal programs, Austrian Government -Federal Chancellery,
Charles Stewart Mott Foundation, Nikos Dimou,
"Artos Zois" Foundation,
European Roma Rights Center, Berghof Foundation for Conflict Research,
Aspen Institute Berlin,
International Helsinki Federation,
Minority Rights Group International,
Alternative Information Network,
Search for Common Ground Macedonia,
Macedonian Human Rights Movement of Canada,
Communication and Political Research Society,
Greek Ministry for Foreign Affairs,
Greek General Secretariat for Youth,
and a few others.

Δηλαδή τους πληρώνει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και η ελληνική Γραμματεία Νέας Γενιάς, μαζί με φιλοσκοπιανές οργανώσεις, για να καταγγέλουν την Ελλάδα στα Διεθνή Δικαστήρια.

Κι εγώ που δεν θέλω να τους πληρώνω, πώς μπορώ να αντιδράσω;

Skinious είπε...

ΜΠΡΑΒΟ! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑ POST, ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ να μας ξεκαθαρίσει το ΘΕΜΑ!

Αριστείδης είπε...

Πατριώτη γειά σου!
Το ιστολόγιο αξιολογότατο.
Η συγκεκριμένη δημοσίευση υποδειγματική.
Για το ευνοϊκό σου σχόλιο σε άλλο δικό μου, στο ιστολόγιο του Μάρκου, ευχαριστώ.
Οργάνωση των δημοκρατών-πατριωτών επιβεβλημένη, γι' αυτό συντάσσομαι με σένα (δικό μου ιστολόγιο στα σκαριά).
Το καλύτερο για το τέλος: είμαι από την Αρκαδία!
Θα επανέλθω σύντομα.

Skinious είπε...

Αριστείδη, γειά σου και σένα! Είσαι δηλαδή "διπλά" πατριώτης για μένα!
Εις το επανειδείν

Ανώνυμος είπε...

Τελείωσε το φακέλωμα; Να ξέρουμε δηλαδή ποιούς μιαρούς ανθέλληνες θα εκτελέσουμε. Ζήτω η εθνικοφροσυνοορθοδοξία. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μακρόνησος. Ήλίθιοι!!!

Skinious είπε...

Ανώνυμε Παρατηρητή-υβριστή, θα μπορούσα να σε σβήσω, εδω δεν είναι το press-gr. Αν έχεις επιχειρήματα να τα αναπτύξεις.
ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑ? Αυτοί που έχουν φακελώσει ΟΛΟ τον Ελληνικό λαό και τον "δίνουνε" συνέχεια στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και στον φιλικό τους τύπο; Μα νάχανε και δίκιο, να πω εντάξει..
Για τους Σκοπιανούς που βρίσκονται σε εθνικιστικό status hystericus τι έχεις να πείς; Δεν θα τους καταγγείλεις;

john anast είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το post. Φρικαρα αρκετά διαβάζοντάς το, αλλο πολύ περισσότερο φρίκαρα όταν δάβασα την αρχικη τους ιστοσελίδα http://www.mhrmi.org/
Είναι κρίμα να τους δίνουμε από μόνοι μας δίκιο

Ανώνυμος είπε...

Ωστε δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο στη Σρεμπρένιτσα ε; Α ρε Σρεμπρένιτσα που σας χρειάζεται...

Skinious είπε...

Δεν ξέρω ποιόν εννοείς, εγώ προσωπικά είμαι ξεκάθαρος. Διάβασε προσεκτικά τις απόψεις μου. Οσο για σένα φαίνεται ότι το ίδιο θάκανες και συ με τους θερμοκέφαλους ελληνες που πήγαν εκεί. Αρα, προς τι η απειλή; Ο εθνικισμός φίλες είναι μικρόβιο. Και εσύ έχεις όλα τα συμπτώματα της λοίμωξης

KARATHEODORIS είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

Αρκάν ο Τίγρης είπε...

«Η αληθινή ιστορία της Σρεμπρένιτσα», άρθρο του Καναδού Στρατηγού Lewis McKenzie (διοικητού της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στο Σαράγιεβο). Όπως μπορούν να δουν τα γλοιώδη τσιράκια των αμερικάνων, και από αντικειμενική ΝΑΤΟική πηγή ομολογείται ότι ΔΕΝ είναι οι Σέρβοι αυτοί οι οποίοι «ήρξαντο χειρών αδίκων».
(Και άλλα ρεπορτάζ στα σχόλια εκεί.)

3.000 Σέρβοι άμαχοι είχαν σφαγιασθεί από τα ισλαμικά κτήνη στην Σρεμπρενίτσα και στα γύρω σερβικά χωριά, με την ανοχή του ΝΑΤΟ και ΟΗΕ, πριν επέμβουν οι Σερβικές δυνάμεις. Τί είπατε; Δεν τό ξέρατε; Να που το μάθατε.

Δεύτερον. Είναι συκοφαντικό το τσουβάλιασμα όλων των Ελλήνων εθελοντών με την ταμπέλα «χρυσαυγίτες». Διότι, δεν ήταν. Πολέμησαν ως εθελοντές με τους Σέρβους άνθρωποι πολύ διαφορετικών ιδεολογιών. Για την Ορθοδοξία, για την Βαλκανική φιλία, για ό,τι θέλετε. (Ναι, και χρυσαυγίτες, αλλά όχι μόνο.)

Τρίτον. Είναι αισχρή συκοφαντία ο χαρακτηρισμός ως... «εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας» κάποιων παλληκαριών, απλά και μόνον επειδή πολέμησαν. Ποιός άθλιος αμερικανολιγούρης από τον καναπέ του τολμά, χωρίς άλλα στοιχεία, να βρίζει παλληκάρια που δεν δίστασαν να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους για τις ιδέες τους (είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτές); Έχετε στοιχεία άθλιοι μισέλληνες γραικύλοι τσιράκια των αμερικάνων και της Ντελ Πόντε ότι ο Α ή ο Β Έλληνας κακοποίησε Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αμάχους; Αν όχι, ΣΚΑΣΤΕ. Το ότι συμμετείχαν στον πόλεμο, όχι μόνον δεν είναι μεμπτόν αλλά είναι και αξιέπαινο. (Όπως π.χ. ακόμα μιλούμε, και βιβλία γράφουμε και ταινίες γυρίζουμε για τους εθελοντές του Ισπανικού εμφυλίου.)

Skinious είπε...

Φίλε Αρκάν,
συμφωνώ μαζί σου: οι "καταδίκες" είναι σαφώς μονόπλευρες. Και στο φινάλε, πόσοι Ελληνες πήγαν εκεί; 15; Και μπορεί ο αριθμός αυτός να δικαιολογήσει κατηγορίες κατά της Ελλάδος; Απο δω και μόνο φαίνεται η εμπάθεια και τα σχέδια των εγκεφάλων ιμπεριαλιστών της Νέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

και για οσους εχουν ακομα αμφιβολιες για το τι στηθηκε στη Σρεπρενιτσα και στα Βαλκανια γενικοτερα διαβαστε κι αυτο:

http://www.counterpunch.org/johnstone10122005.html

Απο την Diana Johnstone αμερικανα δημοσιογραφο και συγγραφεα, τεκμηριωμενη με πηγες και επιτοπια εμπειρια...

Ιάγος

Ανώνυμος είπε...

Friday, April 09, 2004
ΟΧΙ στο ΟΧΙ, ΝΑΙ στο ΝΑΙ


Καλούμε τις δημοκρατικές αυτές δυνάμεις να διακηρύξουν με σαφήνεια και χωρίς άλλη χρονοτριβή την υποστήριξή τους στο ΝΑΙ.

Ειρ. Αβραμοπούλου, Γ. Αγγελόπουλος, Αθ. Αθανασίου, Λουκ. Αικατερινιάδου, Στ. Αικατερινιάδου, Ζωή Ακριβούλη, Δέσπ. Αλεξανδράκη, Νικ. Αλιβιζάτος, Σία Αναγνωστοπούλου, Φωτ. Αναγνωστοπούλου, Γρ. Ανανιάδης, Αρ. Αναστασάκης, Βασ. Αναστασιάδης, Κωνστ. Ανδριανοπούλου, Βεν. Αποστολίδου, Φούλα Αρταβάνη-Τσαπλ, Μιχ. Αρτεμάκης, Ζήνα Ασημακοπούλου, Κατ. Αυγέρη, Σοφ. Αυγητίδου.

Σωτ. Βαλντέν, Μαν. Βασιλάκης, Λίνα Βεντούρα, Στ. Βιρβιδάκης, Νικ. Βουλέλης, Βασ. Βουτσάκης.

Εφη Γαζή, Ρέα Γαλανάκη, Τάκ. Γασπαράτος, Θαν. Γεωργακόπουλος, Γερ. Γεωργάτος, Βασ. Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Γ. Γιαννακόπουλος, Παν. Γιαννακόπουλος, Γ. Γιαννιτσιώτης, Γ. Γιαννουλόπουλος, Γιωργ. Γιαννουλόπουλος, Δημ. Γιατζόγλου, Μαν. Γκαζής, Νικ. Γκιώνης, Ελ. Γκόνη, Μελ. Γκουρτσογιάννη, Διον. Γουσέτης, Γιώργ. Γραμματικάκης, Πάν. Γρέδης.

Ρέα Δελβερούδη, Κ. Δέλκος, Βασ. Δενδρινού, Βαρ. Δεσποινιάδου, Σωτ. Δημητριάδης, Δημ. Δημητρόπουλος, Νίκος Δήμου, Χαρ. Δίπλα, Θάλεια Δραγώνα.

Αγγ. Ελεφάντης, Π. Ελευθεριάδης, Λεων. Εμπειρίκος, Χάρης Εξερτζόγλου, Π. Ευαγγελόπουλος.

Μιχ. Ζάβιακας, Κατ. Ζαγγελίδου, Κων. Ζάνου, Αιμ. Ζαχαρέας, Ελισ. Ζαχαριάδου, Ελευθ. Ζέη, Κ. Ζέπος, Γκρ. Ζέπου, Ειρ. Ζορμπαλά, Μυρτώ Ζορμπαλά, Μαρ. Ζωγραφάκη, Κ. Ζώρας.

Χρ. Ηλιάδης, Αλ. Ηρακλείδης.

Κων. Θανασάκης, Παν. Θανασάς, Νάσος Θεοδωρίδης, Τ. Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θεοτοκάς.

Χρυσ. Ιορδάνογλου, Γ. Ιωακειμίδης, Στ. Ιωαννίδης.

Παν. Καλαϊτζίδης, Ελ. Καλαφάτη, Δώρα Καλλιπολίτου, Ορ. Καλογήρου, Βασ. Κάλφας, Μαρκέλα Κανδυλάκη, Ηλ. Κανέλης, Παν. Κάπρος, Σπ. Καράβας, Λεων. Καρακατσάνης, Αννα Καραμάνου, Μαρ. Καραμεσίνη, Φρ. Καράογλαν, Ανθη Καρρά, Δημ. Καττή, Τάκης Κατσαρός, Ηλ. Κατσούλης, Φεβρ. Κέντη, Ιωάν. Κεραμετσής, Βαγγ. Κεχριώτης, Νίκος Κιάος, Φρ. Κιάου-Δημάκου, Τόνια Κιουσοπούλου, Αλ. Κιτροέφ, Κωστ. Κόμης, Αποστ. Κομνηνάκας, Χαρ. Κομπολίτης, Μαρ. Κοντοειδή, Δήμ. Κοντός, Νικ. Κοταρίδης, Ηλ. Κούβελας, Χριστ. Κουλούρη, Ν. Κουλούρης, Πετρ. Κουναλάκης, Αλκης Κούρκουλας, Κ. Κουτσομιτέλης, Λεωνίδας Κύρκος, Κων. Κωνσταντάκης, Σταυρ. Κωνσταντακόπουλος, Μαρ. Κωστοπούλου, Βασ. Λαδάς, Λαμπ. Λαζαρίδης, Λόης Λαμπριανίδης, Βασ. Λαμπρόπουλος, Πωλίνα Λάμψα, Αλ. Λεβίδης, Αντ. Λιάκος, Πετ. Λινάρδος-Ριλμόν, Μυρσίνη Λιοναράκη, Νικ. Λιοναράκης. Θαν. Λίποβατς, Λίνα Λούβη, Δημ. Λουκάς.

Αλ. Μαθιέλλης, Δημ. Μακρυνιώτη, Θοδ. Μαλικιώσης, Κυρ. Μαλλίνης, Αυγή Μαμαλάκη, Αντ. Μανιτάκης, Νικ. Μανωλόπουλος, Θοδ. Μαργαρίτης, Σπ. Μαρκέτος, Πέτρος Μαρτινίδης, Αννα Ματθαίου, Δημ. Μαρωνίτης, Μ. Ματσαγγάνης, Λευτ. Μαυροειδής, Ελένη Μαχαίρα-Οντόνι, Θαν. Μαχιάς, Ηρ. Μήλλας, Παρ. Μιμίδης, Γ. Μίχας, Χαρ. Μοβσεσιάν, Ρένα Μόλχο, Μ. Μοσχονάς, Νίκος Μουζέλης, Νικ. Μουσσιόπουλος, Στέφ. Μπαγεώργος, Γερ. Μπαλαούρας, Στρ. Μπαλάσκας, Λαμπ. Μπαλτσιώτης, Παντ. Μπασάκος, Λίζα Μπένου, Βασ. Μπιτσώρης, Ευγ. Μπουρνόβα, Στελ. Μπουτάρης, Αλ. Μπουτζουβή, Νικ. Μυλωνάς, Αριστ. Μπαλτάς, Δημ. Μπίρμπας, Μάρω Μπουρνού.

Νικ. Νάκου, Γεωρ. Νακρατζάς, Παν. Νεστορίδης, Ανδρ. Νεφελούδης, Θυμ. Νικολαΐδης, Σοφία Νικολαΐδου, Λιλή Ντίνα.

Σ. Ξανθόπουλος, Μιρ. Ξαφά, Αμεντέο Οντόνι.

Γ. Παγουλάτος, Στρ. Πάλλης, Βασ. Παναγιωτόπουλος, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Αθ. Πανουσιάδης, Ανδρ. Πανταζόπουλος, Παν. Πάντος, Κωνστ. Παπαγεωργίου, Στέφ. Παπαγεωργίου, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Ελίζα Παπαδάκη, Δεσπ. Παπαδημητρίου, Γιαν. Παπαδόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Γιαν. Παπαθεοδώρου, Θοδ. Παπαθεοδώρου, Νίκος Παπαμίχος, Πάρις Μαπαμίχος-Χρονάκης, Σπηλ. Παπασπηλιόπουλος, Ιωάννα Παπαστάμου, Ανδρ. Παππάς, Τάκης Παππάς, Λάκης Παρθενόπουλος.

Γρ. Πασχαλίδης, Γ. Παυλής, Μίλτος Παύλου, Βασ. Πεσμαζόγλου, Στεφ. Πεσμαζόγλου, Μίλτος Πεχλιβάνος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Ειρ. Πιταράκη, Πόπη Πολέμη, Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου, Χρ. Πολυζωγόπουλος, Πάνος Ν. Πολυζωίδης, Κ. Πουλάκης, Μαρίκα Ρόμπου-Λεβίδη, Νίκος Ρωτζόκος.

Μπ. Σαββάκης, Βασ. Σακελαρίου, Σεραφείμ Σεφεριάδης, Ν. Σιγάλας, Ν. Σιμόπουλος, Χρήστος Σίμος, Δημ. Σκουρέλλος, Π. Σκοτινιώτης, Κ. Σπυρόπουλος, Μιχ. Σταθόπουλος, Δημ. Σταματόπουλος, Γ. Στάμου, Γ. Στυλιανίδης, Αρης Στυλιανού, Ριχ. Σωμερίτης, Δημ. Σωτηρόπουλος.

Αμαλία Τανδρία, Θαν. Τζαβάρας, Αμαλία Τζανάκη, Μαρία Τοπάλη, Μιχ. Τρεμόπουλος, Θαν. Τσακίρης, Π. Τσακλόγλου, Αλ. Τσαούσης, Λίζυ Τσιριμώκου, Σόνια Τσιτήλου, Κων. Τσιτσελίκης, Καίτη Τσίχλη-Αρώνη, Δημ. Τσουκαλάς.

Γ. Φαράκλας, Ν. Φίλης, Χάγκεν Φλάισερ, Ελ. Φουρναράκη, Αννα Φραγκουδάκη, Εμμυ Φρονίμου, Θεανώ Φωτίου.

Ποθ. Χαντζαρούλα, Βυρ. Χαρίτσης, Βίλμα Χαστάογλου-Μαρτινίδη, Λεων. Χατζηπροδρομίδης, Δημ. Χατζησωκράτης, Τάκης Χατζόπουλος, Χρ. Χατζόπουλος, Αντ. Χελιδόνης, Ελένη Χοντολίδου, Δημ. Χριστόπουλος, Ζώγια Χρονάκη, Νικ. Χρυσόγελος, Σοφ. Χρυσοστομίδης.

Και μη μιλήσει κανείς για "φακέλωμα". Εκείνοι έβαλαν τις υπογραφές τους και το δημοσιοποίησαν για να υποστηρίξουν το "τερατούργημα" των Αμερικανών στην Κύπρο που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι το χρώσταγαν στους Τούρκους ως αντάλλαγμα λόγω Ιράκ.

Skinious είπε...

Για φακέλωμα μιλάνε οι ηλίθιοι. Τι νόημα έχει η λέξη όταν δημοσίως εκτίθενται κάποιοι...